1. Intr-o tigaie punem ulei si prajim ceapa impreuna cu "falcutele" taiate cuburele, pina cind se rumenesc. 2. Adaugam fasolele cu tot cu zeama lor s
1. Intr-o tigaie punem ulei si prajim ceapa impreuna cu "falcutele" taiate cuburele, pina cind se rumenesc.
2. Adaugam fasolele cu tot cu zeama lor si lasam pina se formeaza o crema (atentie, nu trebuie sa fie prea uscate, ca altfel nu reusim sa condimentam pastele cu ele), dupa care punem un pic de sare si rozmarinul (sare nu punem prea multa, pentru ca fasolea e cu sare).
3. Fierbem pastele in apa cu sare, iar dupa ce le scurgem le rasturam in tigaia de prajit (aragazul fiind inchis), punem brinza rasa (cam cit vrem noi) si un pic de piper negru macinat.
Reteta propusa de danelutza.
Cind mincati nu uitati sa puneti si un pahar cu vin alaturi, culoarea o alegeti voi.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseReteta de fata provine din Georgia si este foarte cunoscuta in est. Se prepara rapid si la fel de rapid si se termina....
Vinete picante la borcan in stil georgianIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii