Punem, pastele la fiert si ne ocupam de sos: Punem smantana la foc mic sa o reducem putin. Cand se incalzeste smantana adaugam caperele si ceapa, co
Punem, pastele la fiert si ne ocupam de sos:
Punem smantana la foc mic sa o reducem putin.
Cand se incalzeste smantana adaugam caperele si ceapa, coaja de lamaie rasa si la final sucul de lamaie.
Smantana s-ar putea sa se taie daca puneti zeama de lamaie, dar nu va speriati. Cand fierbe, opriti si trageti de pe foc.
As fi putut sa adaug un pic de amidon sa se mai ingroase sosul, dar am preferat sa nu adaug, fiindca in reteta originala, nu era.
Amestecam pastele cu sosul.
Adaugam somonul in fasii si amestecam usor.
Pofta buna!
Reteta Pasta cu somon afumat si lamaie a fost propusa de little coffee pe forum culinar.ro
Alte retete cu paste gasiti aici:
Paste cu conopida,
Paste cu sos alb
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaÎmi place tare mult să prepar crumble, cu orice fructe, dar parcă acest crumble cu prune și nuci este cel mai bun...
Desert crumble cu prune si nuciGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii