Punem, pastele la fiert si ne ocupam de sos: Punem smantana la foc mic sa o reducem putin. Cand se incalzeste smantana adaugam caperele si ceapa, co
Punem, pastele la fiert si ne ocupam de sos:
Punem smantana la foc mic sa o reducem putin.
Cand se incalzeste smantana adaugam caperele si ceapa, coaja de lamaie rasa si la final sucul de lamaie.
Smantana s-ar putea sa se taie daca puneti zeama de lamaie, dar nu va speriati. Cand fierbe, opriti si trageti de pe foc.
As fi putut sa adaug un pic de amidon sa se mai ingroase sosul, dar am preferat sa nu adaug, fiindca in reteta originala, nu era.
Amestecam pastele cu sosul.
Adaugam somonul in fasii si amestecam usor.
Pofta buna!
Reteta Pasta cu somon afumat si lamaie a fost propusa de little coffee pe forum culinar.ro
Alte retete cu paste gasiti aici:
Paste cu conopida,
Paste cu sos alb
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii