Se pun pastele fainoase la fiert, conform cu specificatiile de pe punga. Ceapa si cateii de usturoi se taie marunt, dupa care se calesc intr-o tigaie.
Se pun pastele fainoase la fiert, conform cu specificatiile de pe punga. Ceapa si cateii de usturoi se taie marunt, dupa care se calesc intr-o tigaie. Salamul se taie cubulete mici si se pune la prajit. Se prepara un sos rosu din 2-3 linguri de pasta de tomate, peste care se pune apa si zaharul care se amesteca pana la omogenizare. Ceapa si usturoiul calit se pun in acelasi vas cu salamul prajit peste care se pun pastele fainoase si se amesteca bine, dupa care se pune sosul rosu inainte facut.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii