Paste all'arrabbiata este o retete de paste traditionala. Pentru aceasta reteta culinara aveti nevoie de sos de rosii, usturoi si ardei iute.
Paste all'arrabbiata este o retete de paste traditionala.
Se pun pastele Ia fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp se pun uleiul, semintele de ardei si usturoiul zdrobit (sau tocat marunt-depinde cum va place) intr-o tigaie la foc mediu. Cand usturoiul s-a rumenit un pic se stinge cu vin sau apa (50 ml), se lasa 2-3 min.,se adauga sucul de rosii si se lasa la foc potrivit cca 7-8 min.
Cand s-au fiert pastele se adauga in sos si amesteca cca 1 min la foc mic.
Paste all'arrabbiata se servesc atat calde cat si reci.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retete a la Miki .
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii