Se fierb pastele ca de obicei in apa cu sare si putina vegeta, cind sint gata se rastorna intr-o sita se strecoara si se clatesc cu putina apa rece, s
Se fierb pastele ca de obicei in apa cu sare si putina vegeta, cind sint gata se rastorna intr-o sita se strecoara si se clatesc cu putina apa rece, se scurg bine. 3-4 oua batute bine, smintina, brinza de vaci, casul si cascavalul ras se amesteca cu pastele. Intr-o tava se pune o folie de staniol unsa cu putin unt/ulei sau margarina si se aseaza in ea tot amestecul. Pe deasupra se pune parizerul de pui taiat cubulete mici, brinza topita afumata taiata feliute subtiri, mararul tocat marunt( este bun si mararul uscat la pliculet ce se gasete in magazine)si inca 1 sau 2 oua batute bine si se da la cuptor. Vor avea o crusta aurie, vor inota in ou cu putin unt, iar amestecul de brinzeturi va da un gust deosebit acestor paste.
Pastele pot fi servite calde sau reci, pe post de aperitiv sau de felul 2.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaBUNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII TARE BUNI :))
Creveti marinati la gratarDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii