Pastele cu carne si ciuperci sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta de paste aveti nevoie de carne ticata, ciuperci, suc de rosii si condimente.
Pastele cu carne si ciuperci sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta se pun la fiert pastele în apă împreună cu o lingură de ulei şi puţină sare, lăsându-se la fiert conform instrucţiunilor de pe pungă.
Ciupercile se spală şi se curăţă. Se vor tăia feliuţe, iar codiţele mărunt. Carnea tocată se pune la călit în ulei, adăugându-se apoi ciupercile tăiate, condimentele enumerate mai sus, lasând totul la foc mic cam 5 minute, amestecând din când în când. Peste toate se va turna sucul de roşii, bulionul sau roşiile decojite, împreună cu o cană de apă. Se va lăsa tot acest amestec la foc potrivit cam 15-20 minute.Într-un castronel se va face o compoziţie, dintr-o lingură de făină şi puţină apă, având consistenţa unei smântâni. Acest amestec se va turna peste carnea cu ciupercile, amestecând continuu pentru a nu se forma cocoloaşe. Se va lăsa pe foc, maxim 2 minute, pentru îngroşare.
Pastele, când sunt gata, se strecoara bine, se dau repede sub un jet de apă rece.
Pentru servire, amestecul de carne cu ciuperci şi sos se va pune peste paste, în farfurie.
Sursa acestei retete este blogul culinar alice-albinutza.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii