Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe pachet. Se scurg de apa dupa ce s-au fiert. Separat punem la incins un pic de ulei in care turnam c
Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe pachet. Se scurg de apa dupa ce s-au fiert. Separat punem la incins un pic de ulei in care turnam carnea tocata. o calim bine si amestecam ca sa nu se prinda de tigaie.
Dupa ce e facuta carnea punem 1 morcov taiat cuburi si ciupecile. Le lasam sa se caleasca si stropim cu apa calda. Asezonam cu sare si pieper sau supco. Punem si 1 canita de suc de rosii deasupra. Turnam 1 canita de apa calduta si le lasam sa se faca bine.
Compozitia o turnati peste pastele fierte.
Pentru un plus de gust tocati 1 legatura de patrunjel proaspat si puneti-l peste paste.
Alte retete culinare gasiti aici
Salata piept de pui cu paste
Paste cu spanac
Paste cu pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryReteta luata de aici http://www.dulciurifeldefel.ro/prajitura-din-albusuri-cu-mere/
Desert prajitura din albusuri, cu merePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii