Paste cu cascaval si verdeturi

Pastele se fierb in apa sarata in care se adauga ulei, curcuma, se strecoara si se scurg. Ceapa taiata marunt se prajeste in unt cu sare, piper si la

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 g cascaval trapist
  • 30 g parmezan
  • 1 ceapa mica
  • 250 g taitei uscati(fusiformi)
  • 50 g unt
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingura faina
  • 10 ml frisca
  • 50 ml supa de carne (cub concentrat)
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • curcuma (sofran)

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa sarata in care se adauga ulei, curcuma, se strecoara si se scurg.

Ceapa taiata marunt se prajeste in unt cu sare, piper si la urma, se adauga patrunjelul taiat marunt. Se amesteca faina, se stinge cu frisca si supa de carne, se lasa sa dea un clocot. Se adauga cascavalurile rase si rosiile taiate felii. Sosul obtinut se amesteca cu pastele si se integreaza usor albusurile batute spuma. Intreaga compozitie se desarta intr-un vas termorezistent si se da la cuptorul preincalzit la 180°C , timp de 10 – 15 minute.
Alte retete cu branza recomandate:

Placinta cu mere

Prajitura cu branza si visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori