Se taie dovleacul bucati, se curata de coaja si se taie cuburi. Se soteaza cu putin ulei si toate mirodeniile, stafidele si putina apa. Se tine la fo
Se taie dovleacul bucati, se curata de coaja si se taie cuburi. Se soteaza cu putin ulei si toate mirodeniile, stafidele si putina apa.
Se tine la foc moale, cam 20 de minute pana ce dovleacul se-nmoaie. Se fierb pastele in apa multa, clocotita , cu sare, timpul indicat pe pachet. Se scurg pastele si se adauga in tigaia cu dovleac. Se amesteca bine si se gusta.
Se repartizeaza in farfurii amestecul si se presara parmezanul. Se serveste imediat. Reteta Paste cu dovleac a fost propusa de Higeia pe forum culinar.ro
Alte retete de paste gasiti aici:
Paste cu conopida,
Paste cu sos alb
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii