Se ia o forma pentru gratinat si se unge cu unt. Se pune pestele taiat in forma, se toarna laptele peste peste si se baga la cuptor la 200°C pentr
Se ia o forma pentru gratinat si se unge cu unt.
Se pune pestele taiat in forma, se toarna laptele peste peste si se baga la cuptor la 200°C pentru aproximativ 15 minute.
Se ia lichidul deoparte si pestele se lasa in forma. Untul se topeste intr-o cratita. Se adauga faina si sucul din forma pus deoparte. Se adauga sare, piper si nucsoara. Ouale fierte se zdrobesc marunt, se amesteca cu frisca si cu patrunjelul tocat si se amesteca cu sosul. Se fierbe 2 minute.
Se pune in alta cratita apa cu sare la fiert si se fierb pastele cu sucul de lamaie. Se storc si se pun peste peste. Se toarna sosul si se baga la cuptor pentru 10 minute.
Se orneaza cu frunze de patrunjel si se poate servi.
Reteta Paste cu peste a fost propusa de Bianca-21
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii