Paste cu rosii uscate si anghinare

Se fierb pastele in apa cu sare dupa indicatiile de pe cutie, se dau deoparte cam 60 ml din apa in care au fiert pastele. Dupa ce s-au fiert, pastele

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Paste cu rosii uscate si anghinare

Ingrediente

  • 1 cana de anghinare din conserva
  • 80g rosii uscate taiate julienne
  • 340g Fettuccine
  • sare
  • 1 lingura unt
  • 1/4- 1/2 cana parmezan ras
  • 2-3 linguri smintina

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare dupa indicatiile de pe cutie, se dau deoparte cam 60 ml din apa in care au fiert pastele. Dupa ce s-au fiert, pastele se strecoara. Intr-o tigaie se pun cei 60 ml apa de la paste, rosiile si anghinarea.

Se lasa 2-3 min pana se infierbinta bine si apoi se adauga smintina. Se amesteca si se adauga pastele, untul si parmezanul.


Se poate servi cu piept se pui si verdeata.
Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori