Se fierb pastele in apa cu sare dupa indicatiile de pe cutie, se dau deoparte cam 60 ml din apa in care au fiert pastele. Dupa ce s-au fiert, pastele
Se fierb pastele in apa cu sare dupa indicatiile de pe cutie, se dau deoparte cam 60 ml din apa in care au fiert pastele. Dupa ce s-au fiert, pastele se strecoara. Intr-o tigaie se pun cei 60 ml apa de la paste, rosiile si anghinarea.
Se lasa 2-3 min pana se infierbinta bine si apoi se adauga smintina. Se amesteca si se adauga pastele, untul si parmezanul.
Se poate servi cu piept se pui si verdeata.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii