Se fierb pastele in apa cu sare dupa indicatiile de pe cutie, se dau deoparte cam 60 ml din apa in care au fiert pastele. Dupa ce s-au fiert, pastele
Se fierb pastele in apa cu sare dupa indicatiile de pe cutie, se dau deoparte cam 60 ml din apa in care au fiert pastele. Dupa ce s-au fiert, pastele se strecoara. Intr-o tigaie se pun cei 60 ml apa de la paste, rosiile si anghinarea.
Se lasa 2-3 min pana se infierbinta bine si apoi se adauga smintina. Se amesteca si se adauga pastele, untul si parmezanul.
Se poate servi cu piept se pui si verdeata.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii