Paste cu rosii uscate si anghinare

Se fierb pastele in apa cu sare dupa indicatiile de pe cutie, se dau deoparte cam 60 ml din apa in care au fiert pastele. Dupa ce s-au fiert, pastele

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Paste cu rosii uscate si anghinare

Ingrediente

  • 1 cana de anghinare din conserva
  • 80g rosii uscate taiate julienne
  • 340g Fettuccine
  • sare
  • 1 lingura unt
  • 1/4- 1/2 cana parmezan ras
  • 2-3 linguri smintina

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare dupa indicatiile de pe cutie, se dau deoparte cam 60 ml din apa in care au fiert pastele. Dupa ce s-au fiert, pastele se strecoara. Intr-o tigaie se pun cei 60 ml apa de la paste, rosiile si anghinarea.

Se lasa 2-3 min pana se infierbinta bine si apoi se adauga smintina. Se amesteca si se adauga pastele, untul si parmezanul.


Se poate servi cu piept se pui si verdeata.
Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc