Se curata feniculul, se spala si apoi se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp se curata sardelele, se clatesc si pun pe o farfurie cu hartie de bu
Se curata feniculul, se spala si apoi se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp se curata sardelele, se clatesc si pun pe o farfurie cu hartie de bucatarie sa se absoarba apa.
Intr-o tigaie se pun cei 2 catei de usturoi in cateva linguri de ulei extravirgin de masline, si se lasa pana ce s-a aromatizat uleiul, apoi se scot.
Se pun sardelele la prajit, nu mult, pe-o parte si pe alta, fara faina.
Intre timp feniculul fiert, se pune la scurs si se taie.
Din apa in care a fiert se opreste un castronel.
Se pune feniculul taiat peste sarde.
Se adauga din loc in loc cateva linguri de suc de rosii.
Se adauga apoi un polonic de apa (cea in care a fiert feniculul si se lasa la foc mic.
Cand au fiert pastele, se scurg de apa si se pun in tigaie peste sardele, se pun si semintele de pin si stafidele.
Se amesteca toate ingredientele
Intr-o tigaie mica se pune o picatura de ulei extravirgin de masline, dupa ce s-a incalzit putin se adauga si cele 2 linguri de pesmet si se amesteca intruna pana ce capata o culoare frumoasa
Acest pesmet se pune in farfurie peste paste.
Reteta Paste cu sarde si fenicul salbatic a fost propusa de any annette
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii