Intr-o oala fierbem mazarea impreuna cu ceapa taiata in 4. Separat fierbem si pastele. Taiem somonul lamele. Topim unt intr-o tigaie si adaugam somonu
Intr-o oala fierbem mazarea impreuna cu ceapa taiata in 4. Separat fierbem si pastele.
Taiem somonul lamele.
Topim unt intr-o tigaie si adaugam somonul. Peste el radem coaja de la 1 lamaie si mazarea scursa.
Turnam smantana si asezonam cu sare si piper.
Asezam pastele intr-o farfurie si punem somonul alaturi.
Alte retete culinare
Pangasius file
Pizza
Peste marinat
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii