Untul topit, se incorporeaza cu faina si se lasa 1 minut la fiert. Se ia vasul de pe foc si se adauga laptele si se amesteca bine. Se pune din nou pe
Untul topit, se incorporeaza cu faina si se lasa 1 minut la fiert. Se ia vasul de pe foc si se adauga laptele si se amesteca bine. Se pune din nou pe foc si se lasa la ingrosat sosul. Se adauga ustuoiul pisat, patrunjelul, sarea, piperul si se mai lasa putin pe foc. Separat, se fierb pastele, apoi se strecoara si se amesteca cu sosul.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor Rulada de porc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii