Paste cu sos de masline

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de paste, ulei, masline, usturoi, branza, unt, verdeata, migdale, parmezan si pesmet.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet tagliatele
  • sare
  • 50 gr unt
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 200 gr masline verzi
  • 4-5 catei usturoi
  • 1-2 linguri mascarpone
  • 3 fire marar
  • 3 fire cimbru si busuioc
  • 50 gr migdale
  • 100 gr parmezan
  • 3-4 linguri pesmet

Mod de preparare

Paste cu sos de masline e reteta gustoasa si hranitoare. Pentru prepararea acestei retete de paste se pun la fiert pastele in apa cu sare si ulei. Se spala maslinele, se scurg, se curata usturoiul si se paseaza cusblenderul impreuna cu maslinele, cimbrul, busuiocul, untul moale, migdalele macinate si mararul. Se adauga branza mascarpone si 2 linguri pesmet. Se sareaza si se pipereaza. Pastele fierte se scurg si se amesteca apoi cu sosul de masline.


Pastele cu sos de masline se serevsc cu parmezan si busuioc proaspat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori