Paste cu sos de masline

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de paste, ulei, masline, usturoi, branza, unt, verdeata, migdale, parmezan si pesmet.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet tagliatele
  • sare
  • 50 gr unt
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 200 gr masline verzi
  • 4-5 catei usturoi
  • 1-2 linguri mascarpone
  • 3 fire marar
  • 3 fire cimbru si busuioc
  • 50 gr migdale
  • 100 gr parmezan
  • 3-4 linguri pesmet

Mod de preparare

Paste cu sos de masline e reteta gustoasa si hranitoare. Pentru prepararea acestei retete de paste se pun la fiert pastele in apa cu sare si ulei. Se spala maslinele, se scurg, se curata usturoiul si se paseaza cusblenderul impreuna cu maslinele, cimbrul, busuiocul, untul moale, migdalele macinate si mararul. Se adauga branza mascarpone si 2 linguri pesmet. Se sareaza si se pipereaza. Pastele fierte se scurg si se amesteca apoi cu sosul de masline.


Pastele cu sos de masline se serevsc cu parmezan si busuioc proaspat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc