Pentru aceasta reteta aveti nevoie de paste, ulei, masline, usturoi, branza, unt, verdeata, migdale, parmezan si pesmet.
Paste cu sos de masline e reteta gustoasa si hranitoare. Pentru prepararea acestei retete de paste se pun la fiert pastele in apa cu sare si ulei. Se spala maslinele, se scurg, se curata usturoiul si se paseaza cusblenderul impreuna cu maslinele, cimbrul, busuiocul, untul moale, migdalele macinate si mararul. Se adauga branza mascarpone si 2 linguri pesmet. Se sareaza si se pipereaza. Pastele fierte se scurg si se amesteca apoi cu sosul de masline.
Pastele cu sos de masline se serevsc cu parmezan si busuioc proaspat.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii