Se pune intr-o oala apa cu sare si se lasa pe foc sa fiarba. Cand apa clocoteste, se pun pastele si se lasa sa fiarba 10 minute. Se scurg de apa, pun
Se pune intr-o oala apa cu sare si se lasa pe foc sa fiarba. Cand apa clocoteste, se pun pastele si se lasa sa fiarba 10 minute. Se scurg de apa, punandu-se intr-o strecuratoare si se limpezesc cu apa rece. Se pune uleiul int-o cratita, dupa care se pun pastele. Intre timp se pune intr-o tigaie sucul de rosii, sarea, piperul, cimbrul, dupa gust si se lasa la fiert 5 minute. Sosul pregatit se toarna peste paste.
Se servesc fierbinti, dupa dorinta cu cascaval sau branza rasa.
Alte retete de paste recomandate:
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga"De orice se poate lipsi romanul, dar de mancare niciodata.Itinerarul gastronomic, o data stabilit,va fi urmat cu...
Pui SultanicaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii