Se mixeaza patrunjelul, cu usturoiul, mugurii de brad, cascavalul si 3 linguri ulei. Se adauga sare si piper, apoi se amesteca pana se formeaza un pi
Se mixeaza patrunjelul, cu usturoiul, mugurii de brad, cascavalul si 3 linguri ulei. Se adauga sare si piper, apoi se amesteca pana se formeaza un piure omogen. Se micsoreaza viteza mixerului apoi se adauga treptat uleiul ramas. Separat se fierb pastele, se strecoara si se serevesc cu sosul pesto.
Puteti presara cu ulei de masline si parmezan ras. Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Rulada de porc Placinta de dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii