Pastele se fierb in apa sarata, se strecoara si se scurg bine. Conopida se desface in buchetele, se fierbe in apa sarata, se scurge bine. Ceapa taiata
Pastele se fierb in apa sarata, se strecoara si se scurg bine. Conopida se desface in buchetele, se fierbe in apa sarata, se scurge bine. Ceapa taiata marunt se caleste pana devine sticloasa, se adauga faina care se prajeste pana la rumenire. Se stinge cu apa, se da gustul cu sare si piper. Se ia de pe foc, se amesteca cu cascavalul ras. Intreaga compozitie se amesteca cu conopida si cu sunca taiata cubulete.Se desarta apoi intr-un vas termorezistent, se presara cu un amestec de pesmet si parmezan ras. Se da la cuptor preincalzit la 175°C timp de 30 – 40 minute.
Alte retete recomandate
Ciuperci umplute
Pui cu ciuperci si smantana
Spanac cu orez
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaEste ziua unui verisor tare drag mie care a implinit 7 anisori frumosi!La multi ani copil drag!
Tort "Andrei"Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii