Se fierb pastele circa 7-8 minute (se respecta indicatiile de pe pachet) cu putin ulei si delikat. In ulei se prajesc cateii de usturoi taiati marunt
Se fierb pastele circa 7-8 minute (se respecta indicatiile de pe pachet) cu putin ulei si delikat. In ulei se prajesc cateii de usturoi taiati marunt pina capata o culoare galben-maronie. Se toarna uleiul peste pastele fierte si scurse. Daca se doreste se poate pune si usturoiul. Se amesteca pastele cu tonul.
Se servesc condimentate cu cu busuioc, cimbru si oregano sau cu ketchup
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Comentarii