Pastele se pun la fiert, cand sunt fierte se scurg de apa si se amesteca, calde fiind cu 200ml smantana si 100g cascaval ras pe razatoarea mica. Piept
Pastele se pun la fiert, cand sunt fierte se scurg de apa si se amesteca, calde fiind cu 200ml smantana si 100g cascaval ras pe razatoarea mica. Pieptul se taie bucati mici si se caleste in putina apa cu ulei impreuna cu ceapa taiata marunt. Cand sunt gata se da deoparte de pe foc si se amesteca cu ketchupul dulce sau picant. Cele 5 oua se bat separat si se amesteca cu cele 2 compozitii (pastele+pieptul). Se aseaza intr-un vas YENA si se dau la cuptor pt. 45 minute. Cand sunt aproape gata se pune deasupra restul de cascaval ras.
Calde cu smantana sau ketchup sau reci ca un aperitiv

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii