Vinetele ar trebui taitate bucatele, lasate cu sare sa se scurga de apa si apoi trecute prin faina si prajite in ulei, eu insa le-am taiat bucatele si
Vinetele ar trebui taitate bucatele, lasate cu sare sa se scurga de apa si apoi trecute prin faina si prajite in ulei, eu insa le-am taiat bucatele si le-am pus pe gratarul de aragaz.
Le-am tot intors pina cind s-au copt bine.
Intr-o tigaie am pus sosul de rosii sa se incalzeasca putin (am folosit un sos de rosii la borcan, rosii bucatele in sos de rosii).
Dupa care am aruncat vinetele si am mai lasat sa fiarba citeva minute ca sa se amestece bine.
Intre timp, pastele fierb in apa sarata ca de obicei
Se scurg pastele, se adauga condimentul si se rade ricotta deasupra
Pofta buna!
Reteta Paste fainoase siciliane a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alte retete cu vinete gasiti aici:
Vinete gratinate,
Vinete cu usturoi marinate,
Vinete la gratar

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii