Vinetele ar trebui taitate bucatele, lasate cu sare sa se scurga de apa si apoi trecute prin faina si prajite in ulei, eu insa le-am taiat bucatele si
Vinetele ar trebui taitate bucatele, lasate cu sare sa se scurga de apa si apoi trecute prin faina si prajite in ulei, eu insa le-am taiat bucatele si le-am pus pe gratarul de aragaz.
Le-am tot intors pina cind s-au copt bine.
Intr-o tigaie am pus sosul de rosii sa se incalzeasca putin (am folosit un sos de rosii la borcan, rosii bucatele in sos de rosii).
Dupa care am aruncat vinetele si am mai lasat sa fiarba citeva minute ca sa se amestece bine.
Intre timp, pastele fierb in apa sarata ca de obicei
Se scurg pastele, se adauga condimentul si se rade ricotta deasupra
Pofta buna!
Reteta Paste fainoase siciliane a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alte retete cu vinete gasiti aici:
Vinete gratinate,
Vinete cu usturoi marinate,
Vinete la gratar
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii