Vinetele ar trebui taitate bucatele, lasate cu sare sa se scurga de apa si apoi trecute prin faina si prajite in ulei, eu insa le-am taiat bucatele si
Vinetele ar trebui taitate bucatele, lasate cu sare sa se scurga de apa si apoi trecute prin faina si prajite in ulei, eu insa le-am taiat bucatele si le-am pus pe gratarul de aragaz.
Le-am tot intors pina cind s-au copt bine.
Intr-o tigaie am pus sosul de rosii sa se incalzeasca putin (am folosit un sos de rosii la borcan, rosii bucatele in sos de rosii).
Dupa care am aruncat vinetele si am mai lasat sa fiarba citeva minute ca sa se amestece bine.
Intre timp, pastele fierb in apa sarata ca de obicei
Se scurg pastele, se adauga condimentul si se rade ricotta deasupra
Pofta buna!
Reteta Paste fainoase siciliane a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alte retete cu vinete gasiti aici:
Vinete gratinate,
Vinete cu usturoi marinate,
Vinete la gratar
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii