Paste fainoase siciliane

Vinetele ar trebui taitate bucatele, lasate cu sare sa se scurga de apa si apoi trecute prin faina si prajite in ulei, eu insa le-am taiat bucatele si

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie
Paste fainoase siciliane

Ingrediente

  • Vinete
  • sos de rosii
  • paste
  • ricotta (tare)

Mod de preparare

Vinetele ar trebui taitate bucatele, lasate cu sare sa se scurga de apa si apoi trecute prin faina si prajite in ulei, eu insa le-am taiat bucatele si le-am pus pe gratarul de aragaz.

Le-am tot intors pina cind s-au copt bine.

Intr-o tigaie am pus sosul de rosii sa se incalzeasca putin (am folosit un sos de rosii la borcan, rosii bucatele in sos de rosii).

Dupa care am aruncat vinetele si am mai lasat sa fiarba citeva minute ca sa se amestece bine.

Intre timp, pastele fierb in apa sarata ca de obicei

Se scurg pastele, se adauga condimentul si se rade ricotta deasupra
Pofta buna!

Reteta Paste fainoase siciliane a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro

Alte retete cu vinete gasiti aici:

Vinete gratinate,

Vinete cu usturoi marinate,

Vinete la gratar

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori