Se da varza pe razatoare, se presara cu sare, se lasa sa stea 30 de minute cu sare, dupa care se scurge apa. In untura incinsa se caramelizeaza o ling
Se da varza pe razatoare, se presara cu sare, se lasa sa stea 30 de minute cu sare, dupa care se scurge apa. In untura incinsa se caramelizeaza o lingurita de zahar, se adauga varza, si se caleste amestecand continuu. Dupa gust, se pune piper. Se fierb pastele, dupa care sa adauga la varza calita, si se mai lasa pe foc aprox. 5 minute.
Alte retete paste recomandate
Spaghete ciuperci
Tocanita de pui
Lasagna cu spanac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii