Costita taiata cubulete/feliute, se pune la prajit. Nu se adauga ulei, numai in cazul in care costita e foarte slaba. Cind aceasta este pra
Costita taiata cubulete/feliute, se pune la prajit. Nu se adauga ulei, numai in cazul in care costita e foarte slaba. Cind aceasta este prajita, se adauga mazarea si se mai lasa 2-3 minute pe foc, se amesteca. Se toarna smantana in oala si se lasa la foc mic sa fiarba, vreo 10 minute. Gustati inainte de a sara, deoarece costita afumata, este de obicei si sarata. Se pipereaza dupa gust. Se adauga busuiocul tocat grob. Intre timp se pun si pastele la fiert. Cind pastele sint fierte, se scot din oala si se adauga la sos. Galbenusul se pune peste paste si se amesteca rapid, pentru a nu se inchega, deoarece acesta detine rolul de a lega sosul.
Se servesc calde
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii