Ceapa taiata marunt se caleste in uleiul incins, se pune carnea tocata si se lasa cateva minute sa se prajeasca impreuna. Se adauga pasta de rosii, se
Ceapa taiata marunt se caleste in uleiul incins, se pune carnea tocata si se lasa cateva minute sa se prajeasca impreuna. Se adauga pasta de rosii, se potriveste gustul cu usturoi, piper, busuioc, oregano, zahar,sare, se amesteca si se completeaza de mai multe ori cu putina apa pana se inmoaie.
Se fierb pastele.
Se unge o tava cu unt, se pune un strat de paste pe care se niveleaza carnea cu sos, se acopera cu un rand de paste.
Se presara abundent cu cascaval si se stropesc cu unt topit.
Se da la cuptorul incins pana se rumeneste suprafata.
Aceasta mancare se poate prepara dn paste fierte ramase si cu strat de tocanita ramasa de la alt pranz.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii