Am curatat si tocat ceapa si usturoiul, le-am pus la calit in ceva ulei de masline. Cind devine sticlos(amestecul de ceaapa+usuroi,deci nu rumen
Am curatat si tocat ceapa si usturoiul, le-am pus la calit in ceva ulei de masline.
Cind devine sticlos(amestecul de ceaapa+usuroi,deci nu rumenit)adaug morcovul curatat si tocat fin de tot/razuit,si carnea tocata.
Amestec cind si cind, condimentez cu sare si piper, pina se incepe a se rumeni, dupa care adaug pireul de rosii si busuiocul.
Se gusta,si se adauga condimente daca ma e nevoie.
Las vreo 10 minute la fiert.
Pastele le fierb doar pe jumatate,sau deloc(depinde care folosesc).
Pun pastele in vasul termorezistent, deasupra adaug sosul si amestec.
Deasupra am pus cascaval.
Am dat vasul in cuptorul preincalzit la 200 °C si l-am lasat pina s-a rumenit dupa placul meu.
Se poate servi si rece.
Pofta buna!
Reteta Paste la cuptor a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete de paste gasiti aici:
Paste mediteraneene,
Paste fainoase siciliane,
Scoici (paste) pe Marea Rosie
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii