Pastele sunt un aliment satios si versatil, care poate fi combinat cu legume, carne, sosuri etc., dand rezultate spectaculoase atat vizual, cat mai ales gustativ.
Pastele se fierb al dente(altfel isi pierd forma) in apa cu sare.
Vanata se taie pe lungime in 4 si apoi feliute, se rumeneste separat intr-o lingura de ulei de masline.
Intr-o tigaie, de preferat wok pentru cine are, se calesc in 2 linguri de ulei usturoiul, ceapa taiata julien, ardeiul iute, iar dupa 5 minute se adauga si ardeiul taiat tot julien. Cand sunt rumenite bine se adauga minunatul sos de chilli se mai lasa 5 minute si apoi se pun si vinetele si se condimenteaza bine cu cimbru, sare, piper.
Acum dupa preferinta puteti adauga si pastele la tigaie si sa le mai trageti 5 min la foc tare.
Sau sa amestecati pastele si legumele cu o mana buna de cascaval ras si sa le dati la cuptor pentru 10 min.
Pastele se servesc calde, alaturi de un pahar de suc sau de bere.
Reteta de paste la iarba a fost propusa pe forumul Culinar.ro de cristinamid.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii