Preincalzim cuptorul la 180 grade. Pregatim legumele. Intr-o tava mare adaugam asa: ardeii iuti si rosii, ceapa rosie si usturoiul. Peste presaram zah
Preincalzim cuptorul la 180 grade.
Pregatim legumele.
Intr-o tava mare adaugam asa: ardeii iuti si rosii, ceapa rosie si usturoiul. Peste presaram zahar brun, asezonam cu sare si piper si stropim cu ulei de masline.
Introducem tava la cuptor pentru 15 min, apoi o scoatem si adaugam rosiile inca 15 minute.
Separat luam pastele si le pregatim dupa instructiunile de pe ambalajul lor. Cand sunt aproape gata le strecuram de apa.
Scoatem legumele din cuptor si adaugam pastele. Amestecam usor ca sa nu se rupa.
Foarte bun!
Pofta mare!
Pentru mai mult gust deasupra presaram frunzele de busuioc impreuna cu parmezanul.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii