Preincalzim cuptorul la 180 grade. Pregatim legumele. Intr-o tava mare adaugam asa: ardeii iuti si rosii, ceapa rosie si usturoiul. Peste presaram zah
Preincalzim cuptorul la 180 grade.
Pregatim legumele.
Intr-o tava mare adaugam asa: ardeii iuti si rosii, ceapa rosie si usturoiul. Peste presaram zahar brun, asezonam cu sare si piper si stropim cu ulei de masline.
Introducem tava la cuptor pentru 15 min, apoi o scoatem si adaugam rosiile inca 15 minute.
Separat luam pastele si le pregatim dupa instructiunile de pe ambalajul lor. Cand sunt aproape gata le strecuram de apa.
Scoatem legumele din cuptor si adaugam pastele. Amestecam usor ca sa nu se rupa.
Foarte bun!
Pofta mare!
Pentru mai mult gust deasupra presaram frunzele de busuioc impreuna cu parmezanul.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorA doua incercare de tort castel. Chiar daca nu este perfect, de data aceasta parca seamana mai bine cu un castel.
Tort castelOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii