Se toaca marunt ceapa cu usturoiul si se calesc putin. Apoi se adauga carnea macinata si se stinge cu putin vin alb. Se adauga sos de rosii, sare, sco
Se toaca marunt ceapa cu usturoiul si se calesc putin. Apoi se adauga carnea macinata si se stinge cu putin vin alb. Se adauga sos de rosii, sare, scortisoara si putin delikat si se fierbe 5 minute. Macaroanele fierte si scurse se amesteca cu cascaval ras, un pahar beschamel si o cutie de smantana. Se unge o tava cu unt se adauga macaroanele, peste se pune carnea macinata si pe deasupra un strat mai gros de beschamel. La sfarsit peste beschamel punem putin pesmet si se da la cuptor la 200 grade celsius 40 de minute.
Se serveste cald sau rece
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii