Penne Rigate cu sos de iaurt

Penne Rigate cu sos de iaurt este o reteta simpla si rapida cu paste. Pentru sosul de iaurt aveti nevoie de

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Penne Rigate cu sos de iaurt

Ingrediente

  • 400-500gr Penne Rigate
  • iaurt
  • 30 gr parmezan
  • 30 gr telemea
  • 50gr sunca
  • praz
  • busuioc
  • unt si ulei de masline

Mod de preparare

1. Se pun pennele la fiert.
2. Prazul se taie felii foarte subtiri care se calesc in unt si ulei de masline iar cand devine lucios adaugam sunca taiata marunt.
3. Cand consideram ca sunca si prazul sunt suficient calite turnam iaurtul si peste iaurt presaram busuiocul, parmezanul si telemeaua in mod uniform si lasam la foc foarte mic pana la momentul cand acestea incep sa se topeasca dupa care incepem sa amestecam pana obtinem un sos omogen. Atentie asta va dura foatre putin deci focul trebuie sa fie foarte mic.
4. Se amesteca sosul astfel preparat cu pennele si masa e gata.


Se pot servi cu ulei picant.
Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori