Penne Rigate cu sos de iaurt este o reteta simpla si rapida cu paste. Pentru sosul de iaurt aveti nevoie de
1. Se pun pennele la fiert.
2. Prazul se taie felii foarte subtiri care se calesc in unt si ulei de masline iar cand devine lucios adaugam sunca taiata marunt.
3. Cand consideram ca sunca si prazul sunt suficient calite turnam iaurtul si peste iaurt presaram busuiocul, parmezanul si telemeaua in mod uniform si lasam la foc foarte mic pana la momentul cand acestea incep sa se topeasca dupa care incepem sa amestecam pana obtinem un sos omogen. Atentie asta va dura foatre putin deci focul trebuie sa fie foarte mic.
4. Se amesteca sosul astfel preparat cu pennele si masa e gata.
Se pot servi cu ulei picant.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii