Penne Rigate cu sos de iaurt este o reteta simpla si rapida cu paste. Pentru sosul de iaurt aveti nevoie de
1. Se pun pennele la fiert.
2. Prazul se taie felii foarte subtiri care se calesc in unt si ulei de masline iar cand devine lucios adaugam sunca taiata marunt.
3. Cand consideram ca sunca si prazul sunt suficient calite turnam iaurtul si peste iaurt presaram busuiocul, parmezanul si telemeaua in mod uniform si lasam la foc foarte mic pana la momentul cand acestea incep sa se topeasca dupa care incepem sa amestecam pana obtinem un sos omogen. Atentie asta va dura foatre putin deci focul trebuie sa fie foarte mic.
4. Se amesteca sosul astfel preparat cu pennele si masa e gata.
Se pot servi cu ulei picant.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii