Compozitia se introduce in tava bine unsa si tapetata si peste ea se adauga salam, sunca ciuperci etc. taiate marunt. Peste toate acestea sa mai adau
Compozitia se introduce in tava bine unsa si tapetata si peste ea se adauga salam, sunca ciuperci etc. taiate marunt.
Peste toate acestea sa mai adauga 2 oua batute impreuna cu 1/2 pahar de suc de rosii si cascaval (branza sarata) ras.
Se coace la foc potrivit cca.20 min.
Se serveste cu un sos preparat din:
o ceapa putin calita amestecata cu o lingura de faina, suc de rosii, sare, cimbru, o foaie dafin
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii