Pizza a la Grasu64 cu blat pufos

Pentru pizza cu blat pufos facem aluatul de pizza. Intr-un vas punem: faina,drojdia, uleiul, sarea si zaharul. Framantam; turnam cate putina apa calduta.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Pizza a la Grasu64 cu blat pufos

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 600 g faina
  • un pliculet drojdie uscata
  • doua linguri ulei de masline
  • o cana de apa calduta
  • sare si 1/2 lingurita zahar
  • Toping:
  • 300 g bacon
  • 150-200 g salam crud uscat
  • 200-300 g cascaval
  • de preferinta uscat
  • 300-400 g ciuperci
  • suc de rosii
  • masline fara samburi
  • cate vreti
  • trei rosii
  • doi ardei
  • doua cepe mijlocii
  • sare piper
  • dupa gust

Mod de preparare

Pentru pizza cu blat pufos facem aluatul de pizza.
Intr-un vas punem: faina,drojdia, uleiul, sarea si zaharul. Framantam; turnam cate putina apa calduta, amestecand continuu. Dupa ce s-a in corporat faina, framantam pana aluatul se desprinde de vas. Framantam aluatul pana devine elastic. Il lasam la dospit, la caldura, 1/2-1 ora. Dupa ce a dospit intindem o foaie, subtire, cat tava de cuptor.
Punem aluatul in tava unsa si presarata cu pesmet. Il intepam cu furculita din loc in loc si il portionam (taiem), dupa cum dorim.
Ungem aluatul cu suc de rosii.
Curatam,spalam si taiem felii, ciupercile si rosiile. Taiem salamul subtire, baconul l-am cumparat gata feliat. Taiem ceapa si ardeii, fideluta.
Calim ciupercile in putin ulei, pana scade toata zeama.
Radem pe aluat, jumatate din cascaval. Punem pe fiecare portie: o felie de bacon, doua-trei de salam, ciuperci, rosii, ardei, masline si ceapa.
Radem si cascavalul ramas.
Coacem pizza cam 20 de minute, pana se rumeneste.


Pizza a la Grasu64 cu blat pufos sevim cu pofta si ketchup. Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata de caise

Dulceata de caise

Am avut cateva caise pe acasa care stateau sa se strice . In urma cu vreo luna si jumatate am comandat Green Sugar gelifiant...

Dulceata de caise
Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel

Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel

Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel, mega delicios!

Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel
Supa cremoasa de rosii si ardei copti

Supa cremoasa de rosii si ardei copti

E minunata pentru zilele de vara, se face rapid si se poate servi atat calda cat si rece. Retete dietetice

Supa cremoasa de rosii si ardei copti
Cele mai apreciate rețete
Gem de agrise
1
Dulceata

Gem de agrise

Gemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...

Gem de agrise
Rulouri cu nectarine și gorgonzola
2
Retete culinare

Rulouri cu nectarine și gorgonzola

Rulouri cu nectarine și gorgonzola - Un aperitiv rafinat și surprinzător, combinând dulceața nectarinelor cu gustul...

Rulouri cu nectarine și gorgonzola
Tort de ciocolata
3
Torturi

Tort de ciocolata

Tortul de ciocolata, cu crema fina si blat pufos, usor insiropat, aromat cu portocala, este perfect pentru orice eveniment...

Tort de ciocolata
Ciorba cu carne de porc
4
Ciorbe

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!

Ciorba cu carne de porc
Parteneri
Prajitura rasturnata cu cirese
Bucataras.RO

Prajitura rasturnata cu cirese

Prajitura rasturnata cu cirese
Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise
Gustos.RO

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise

Galette cu caise - reteta de tarta rustica cu caise. Descopera cum sa prepari o tarta delicioasa si usor de facut, perfecta...

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise
Strudel delicios cu fructe, cu un aluat foietat usor de facut
ReteteCulinare.RO

Strudel delicios cu fructe, cu un aluat foietat usor de facut

Strudel delicios cu fructe, cu un aluat foietat usor de facut
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia