Pizza cu ardei si ciuperci se face extrem de rapid. Pentru aceasta reteta de pizza folositi ciuperci proaspate si nu din conserva.
Pentru blatul de pizza dizolvam sarea, zaharul si drojdia in 250 ml apa calduta, punem trei linguri cu ulei si adaugam trepatat faina, framantand pana cand obtinem un aluat tare si putin elastic.
Lasam aluatul la crescut 30-40 minute, apoi tapetam blatul cu faina si intindem aluatul in forma si dimensiunea dorit.
Pentru topping am taiat cascavalul, cipercile, ardeiul, sunca, am batut 3 oua. Am asezat mai intai sunca presata, apoi cipercile, apoi ardeiul, maslinele, cascavalul si la final ouale.
Dupa ce cuptorul s-a incins, introducem pizza si o lasam la copt intre cinci si zece minute la 200 grade C.
Pizza cu ardei si ciuperci o serviti calda cu sos de rosii sau sos picant.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii