Se pune in tava o hartie de copt si se unge cu unt. Se umezeste fiecare felie de franzela cu lapte (nu foarte mult) si apoi se tapeteaza tava cu feli
Se pune in tava o hartie de copt si se unge cu unt. Se umezeste fiecare felie de franzela cu lapte (nu foarte mult) si apoi se tapeteaza tava cu feliile, astfet incat sa nu ramana nici un pic de spatiu liber. Se unge bine blatul astfel obtinut cu sos de rosii si se presara muuult busuioc si oregano. Separat, se prajesc ingredientele pentru pizza si apoi se pun peste blatul uns cu sos de rosii. Se presara peste cascavalul si se acopera tot cu cele doua oua batute. Se tine 15-20 de min, la cuptorul preincalzit.
Lasati un pic sa se raceasca si proportionati. Se mai poate pune deasupra cascaval.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii