pentru retetede primavara Si o pizza poate fi un preparat minunat intr-o zi de primavara!
Se prepara din faina si apa calda in care am dizolvat sarea ,drojdia si uleiul ,un aluat potrivit de tare care se acopera si se lasa sa creasca ,cca 30 minute.Se intinde aluatul crescut in foaie de cca 0,5 cm care se aseaza in tava rotunda unsa cu un pic de ulei de masline apoi se toarna sosul de pizza(eu am avut sos de casa),se presara mozzarella taiata fasii,ciuperci feliate subtire si fasii de sunca de Praga .Se bat 2 oua ,se rasfira pe toata suprafata pizzei apoi se rade cascaval si se da la coptt ccca 15 minute.Se serveste calda!! Pofta buna
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii