Pizza cu ton , capere si anghinare , foarte usor de facut , sanatoasa si foarte gustoasa .
Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat potrivit de moale. Aluatul trebuie sa se desprinda de pe vas si sa fie elastic.
Se intinde aluatul pe masa de lucru cu degetele de la mijloc spre margine, apoi se pune in tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina.
Se lasa in tava cateva minute sa creasca, intre timp se pregatesc legumele. Legumele se spala si se taie felii subtiri. Anghinarea se curata si se lasa in apa cu zeama de lamaie pentru a nu oxida.
Peste aluatul crescut se intinde sosul de rosii, putin cascaval, se aseaza legumele, tonul, se presoara cascavalul deasupra. Se da tava la cuptorul preincalit la 200 grade si se coace timp de 15 minute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii