Pune rosiile in apa fierbinte, iar dupa o jumatate de minut scoate-le si decojeste-le. Taie rosiile decojite in doua. Scoate-le miezul cu o lingura in
Pune rosiile in apa fierbinte, iar dupa o jumatate de minut scoate-le si decojeste-le. Taie rosiile decojite in doua. Scoate-le miezul cu o lingura intr-un vas si taie-le rondele, dupa care aseaza-le pe blatul pe jumatate copt. Curata si taie subtire 6 catei de usturoi si aseaza-le peste rosii. Adauga la miezul de rosii o jumatate de lingurita de sare, un sfert de lingurita de busuioc sau maghiran, putin oregano, 1 lingura de ulei si fierbe-l bine. Cand este gata toarna-l peste feliile de rosii. Presar-o cu cascaval si pregateste-o asa cum este descris la "Pizza cu ciuperci". Va fi si mai apetisant daca in loc de cascaval ras asezi felii subtiri de mozzarella pe pizza.
Pentru putina varietate poti aseza straturi diferite in functie de felii. Nu se vor amesteca si nu-si vor prelua gustul. Cei care indragesc pizza pot pregati o cantitate dubla de aluat, care este de ajuns pentru 6 persoane. Foloseste o sucitoare pentru a aseza blatul intins in tava, fara ca acesta sa se rupa.
Alte preparate culinare recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Spaghete ciuperci
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii