Pizza de casa,gustoasa si delicioasa, buna de pus pe masa
Se pune faina intr-un vas si peste faina adaugam drojdia stinsa cu un strop de sare si iaurt, adaugam un ou si continuam framantatul cu apa, mai spre final adaugam uleiul si framantam foarte bine aluatul, pana obtinem un aluat elastic si apoi il lasam jumatate de ora sa se odihneasca.
Impartim aluatul in patru foi egale si vom face patru foi rotunde pe care vom pune toate ingredientele in mod egal: ciupercile, rosiile tocate, ardeiul taiat felii, porumbul boabe, ouale batute spuma, cascavalul ras si ketchup-ul picant.
Vom coace pizza in tava in care am pus hartie de copt.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii