Pizza de casa

Pizza de casa,gustoasa si delicioasa, buna de pus pe masa

Portii
4
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa
Pizza de casa

Ingrediente

  • 1kg faina de grau
  • 12 oua
  • 1 cub de drojdie
  • 1 borcan de ciuperci taiate si fierte
  • 1 cutie boabe de porumb dulce
  • 1 ardei capia rosu
  • o rosie mare
  • sare dupa gust
  • 50 ml ulei
  • 500 g salam uscat
  • 200 ml iaurt
  • 1 ketchup picant (500ml)
  • Pentru 4 bucati pizza:
  • 400 g cascaval

Mod de preparare

Se pune faina intr-un vas si peste faina adaugam drojdia stinsa cu un strop de sare si iaurt, adaugam un ou si continuam framantatul cu apa, mai spre final adaugam uleiul si framantam foarte bine aluatul, pana obtinem un aluat elastic si apoi il lasam jumatate de ora sa se odihneasca.

Impartim aluatul in patru foi egale si vom face patru foi rotunde pe care vom pune toate ingredientele in mod egal: ciupercile, rosiile tocate, ardeiul taiat felii, porumbul boabe, ouale batute spuma, cascavalul ras si ketchup-ul picant.

Vom coace pizza in tava in care am pus hartie de copt.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Placinta quatro formaggi

Placinta quatro formaggi

Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.

Placinta quatro formaggi
Zacusca de ghebe

Zacusca de ghebe

Ambele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...

Zacusca de ghebe
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)

Pui cu rosii si usturoi (ostropel)

Pui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...

Pui cu rosii si usturoi (ostropel)
Cele mai apreciate rețete
Coronita aperitiv cu carne si legume
1
Aperitive cu carne

Coronita aperitiv cu carne si legume

Coronita cu carne si legume este un aperitiv consistent si delicios. Taiem sunca cubulete. Dam cascavalul pe razatoare....

Coronita aperitiv cu carne si legume
Ciorba cu coasta afumata
2
Borsuri

Ciorba cu coasta afumata

Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)

Ciorba cu coasta afumata
Rotite din vinete umplute
3
Aperitive cu carne

Rotite din vinete umplute

Aroma toamnei pe platou

Rotite din vinete umplute
Prajitura zi si noapte de post
4
Dulciuri

Prajitura zi si noapte de post

Aceasta prajitura zi si noapte e pufoasa si delicioasa! Nici nu iti vei da seama ca e o prajitura de post. Se dizolva zaharul...

Prajitura zi si noapte de post
Prajitura foaie peste foaie
5
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Parteneri
Dorada la gratar cu citrice si mujdei - reteta 1700
Bucataras.RO

Dorada la gratar cu citrice si mujdei - reteta 1700

  Dedic acest numar rotund de 1700 retete, aniversarii de 12 ani a deosebitei comunitati numite Bucataras. Se poate...

Dorada la gratar cu citrice si mujdei - reteta 1700
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
ReteteCulinare.RO

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase

Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia