Se framanta un aluat din ingredientele amintite si apoi se lasa la dospit. Se prepara un sos dintr-o mana buna de spanac, o jumatate de pahar de s
Se framanta un aluat din ingredientele amintite si apoi se lasa la dospit.
Se prepara un sos dintr-o mana buna de spanac, o jumatate de pahar de suc de rosii si 2 catei de usturoi (toate ingredientele se pun in mixer).
Dupa ce a dospit aluatul se intinde o foaie subtire. Se unge cu sosul si se pun deasupra masline, dovlecel taiat foarte subtire, brocolli, porumb, ardei rosu. Se presara oregano. Se introduce la cuptor ( cam 15 min).
Se pot pune si ciuperci.
Se serveste cald.
Alte retete de post recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrajitura Lamaita reteta clasica de Alba ca Zapada este prajitura simpla, gustoasa care ti se topeste in gura….o...
Prajitura Lamaita reteta clasica de Alba ca ZapadaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii