Pizza de post cu porumb este o varianta foarte buna pentru cei care tin post si vor sa manance ceva bun.
Se amesteca toate ingredientele pentru blat si se obtine un aluat mai moale, care se intinde in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.
Se unge aluatul cu bulion, se pune ceapa calita putin, ciupercile, ardeiul rosu si verde, boabele de porumb, rosiile taiate felii si maslinele.
Se baga tava la cuptor aproximativ 30 minute.
Pizza de post se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii