Se pune in tava o folie de aluminiu care se unge foarte bine cu unt. Se umezeste fiecare felie de franzela foarte bine cu lapte si apoi se tapeteaza t
Se pune in tava o folie de aluminiu care se unge foarte bine cu unt. Se umezeste fiecare felie de franzela foarte bine cu lapte si apoi se tapeteaza tava cu feliile, astfet incat sa nu ramana nici un pic de spatiu liber. Se unge bine blatul astfel obtinut cu sos de rosii si se presara mult busuioc si oregano. Separat, se prajesc ingredientele pentru pizza si apoi se pun peste blatul uns cu sos de rosii. Se presara peste cascavalul si se acopera tot cu cele doua oua batute. Se tine 15-20 de min, la cuptorul preincalzit. Daca cumva se lipesc feliile de franzele da folia de aluminiu, nu va panicati, lasati un pic sa se raceasca, se indeparteaza folia usor dupa aceea.
Se serveste calda, eventual cu supliment de branza deasupra.
Alte retete recomandate:
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeNumai buna pentru o zi de post si rapid de executat, gata in maxim 15 minute.
Mancare de post- tocanita de ciuperci
Comentarii