Se pune in tava o folie de aluminiu care se unge foarte bine cu unt. Se umezeste fiecare felie de franzela foarte bine cu lapte si apoi se tapeteaza t
Se pune in tava o folie de aluminiu care se unge foarte bine cu unt. Se umezeste fiecare felie de franzela foarte bine cu lapte si apoi se tapeteaza tava cu feliile, astfet incat sa nu ramana nici un pic de spatiu liber. Se unge bine blatul astfel obtinut cu sos de rosii si se presara mult busuioc si oregano. Separat, se prajesc ingredientele pentru pizza si apoi se pun peste blatul uns cu sos de rosii. Se presara peste cascavalul si se acopera tot cu cele doua oua batute. Se tine 15-20 de min, la cuptorul preincalzit. Daca cumva se lipesc feliile de franzele da folia de aluminiu, nu va panicati, lasati un pic sa se raceasca, se indeparteaza folia usor dupa aceea.
Se serveste calda, eventual cu supliment de branza deasupra.
Alte retete recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii