Incearca o reteta exotica, cu blat subtire, care pastreaza textura fina si usor crocanta a aluatului italienesc.
Taie ananasul cuburi;
Taie ardeii cubulete;
Da mozzarella pe razatoare;
Taie pieptul de pui fasii si unge-l cu ulei de masline;
Potriveste-l de sare si piper si trage-l la tigaie pana devine rumen;
Pune sos de rosii pe blat;
Adauga si pasta picanta de ardei si intinde-o uniform;
Pune apoi mozzarella si puiul;
Adauga apoi ardeiul capia si ardeiul gras;
Pune si cuburile de ananas;
Pune blatul de pizza intr-o tava de cuptor unsa cu putin ulei de masline;
Introdu-o in cuptorul incins in prealabil la 210 grade C, pentru cca. 6 min;
Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii