Pizza Hawaii cu blat Alka Pizza Casei

Incearca o reteta exotica, cu blat subtire, care pastreaza textura fina si usor crocanta a aluatului italienesc.

Portii
4
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
6 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat Alka Pizza Casei Clasic – 1 buc
  • Piept de pui – 80 g
  • Sos de rosii – 2-3 linguri
  • Ananas – 150 g
  • Ardei Gras + ardei capia – 40 g
  • Mozzarella – 60 g
  • Pasta picanta de ardei – 2 linguri
  • Sare
  • piper – dupa gust
  • Ulei de masline – 1 lingura (+ 10 ml pentru uns tava)
  • Sos de rosii (se poate tine sosul in frigider pana la 4 zile)
  • 400 g rosii decojite la conserva
  • 5 frunze de busuioc
  • 5 frunze de oregano
  • 30 ml ulei de masline
  • ½ lingurita sare
  • ¼ lingurita zahar

Mod de preparare

Taie ananasul cuburi;

Taie ardeii cubulete;

Da mozzarella pe razatoare;

Taie pieptul de pui fasii si unge-l cu ulei de masline;

Potriveste-l de sare si piper si trage-l la tigaie pana devine rumen;

Pune sos de rosii pe blat;

Adauga si pasta picanta de ardei si intinde-o uniform;

Pune apoi mozzarella si puiul;

Adauga apoi ardeiul capia si ardeiul gras;

Pune si cuburile de ananas;

Pune blatul de pizza intr-o tava de cuptor unsa cu putin ulei de masline;

Introdu-o in cuptorul incins in prealabil la 210 grade C, pentru cca. 6 min;


Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc