Pizza Heinz este o pizza hranitoare si delicioasa plina de legume si vitamine.
Formam un aluat din faina, ou, lapte, drojdie, ulei si un praf de sare, amestecate pana la omogenizare si framantate timp de 10 minute. Lasam sa dospeasca 15 minute apoi intindem o foaie rotunda sau patrata in functie de forma tavii de copt. Inainte de intindere tava se unge cu putin ulei.
Ouale se bat bine, iar legumele si mezelurile se taie felii.Branza se rade sau se rupe usor cu mana, iar ardeiului iute ii eliminam semintele, apoi il taiem felii. Ungem foaia de aluat cu o parte din sosul Tomato Ketchup Heinz; peste sos adaugam mezelurile si legumele, iar deasupra lor turnam ouale batute, ardeiul iute si maslinele. Pizza se introduce in cuptorul preincalzit si se coace 30 de minute.
Dupa coacere pizza se taie in 8 parti egale si se orneaza cu restul de sos Tomato Ketchup Heinz si frunze de busuioc proaspat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii