Conopida se desface in buchetele, se fierbe in apa sarata, apoi se strecoara bine. Ceapa se taie marunt, se caleste putin in ulei, se adauga rosiile
Conopida se desface in buchetele, se fierbe in apa sarata, apoi se strecoara bine. Ceapa se taie marunt, se caleste putin in ulei, se adauga rosiile decojite, taiate in 8 .Se pune la foc mic si se fierbe un sos asezonat cu condimentele si cu usturoiul sfarmat. Balaturile de pizza se ung cu acest sos, se imparte pee le conopida si maslinele taiate. Deasupra se presara cu cascaval razuit. Se coc in cuptorul incins pana se topeste cascavalul.
Alte retete recomandate
Paste cu spanac
Mancare chinezeasca
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii