Conopida se desface in buchetele, se fierbe in apa sarata, apoi se strecoara bine. Ceapa se taie marunt, se caleste putin in ulei, se adauga rosiile
Conopida se desface in buchetele, se fierbe in apa sarata, apoi se strecoara bine. Ceapa se taie marunt, se caleste putin in ulei, se adauga rosiile decojite, taiate in 8 .Se pune la foc mic si se fierbe un sos asezonat cu condimentele si cu usturoiul sfarmat. Balaturile de pizza se ung cu acest sos, se imparte pee le conopida si maslinele taiate. Deasupra se presara cu cascaval razuit. Se coc in cuptorul incins pana se topeste cascavalul.
Alte retete recomandate
Paste cu spanac
Mancare chinezeasca
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii