Pregatiti plamadeala pentru aluat. Dizolvati in apa calda drojdia cu sare si cu zahar. Amestecati-le cu ¼ de fa
Pregatiti plamadeala pentru aluat. Dizolvati in apa calda drojdia cu sare si cu zahar. Amestecati-le cu ¼ de faina. Lasati 20 de minute. Apoi adaugati restul fainii, framintati aluatul. La sfirsit adaugati uleiul de floarea-soarelui si inca o data framintati aluatul. Lasati-l la loc cald o ora, o ora si jumatate. Apoi intindeti turta. Pentru umplutura taiati vinata, salamul, rosiile. Prajiti vinata in fritiur si amestecati-o cu usturoi. Ungeti turta din aluat cu ketchup sau cu sos de rosii. Puneti pe ea salamul, apoi vinata prajita. Împrastiati bucatile de rosii. Ungeti umpluturile cu maioneza si presarati cascavalul dat prin razatoare mascata. Coaceti pizza in rola la temperatura de 200 de grade 10-15 minute.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseDupă cum v-am obișnuit, eu gătesc în cantități mari, că doar acasă 3 zmei;) Așa că din legumele coapte în jar am...
Omletă cu legume coapte în jarIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii