Pizza picanta cu blat Alka Pizza Casei

O reteta de pizza pentru cei care prefera gusturile intense. Poti alege dintre cele 2 sortimente de blat Pizza casei: clasic, ne-aromatizat si aromatizat cu ierburi si usturoi. Reteta video o gasesti mai jos.

Portii
4
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
6 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat Alka Pizza Casei Clasic/Usturoi – 1 buc
  • Carnat picant – 50 g (felii oblice)
  • Mozzarella – 50 g (data pe razatoare)
  • Sos de rosii pentru pizza – 3 linguri
  • Ardei iute jalapeno – 1 buc
  • Ceapa rosie (mica) – 1 buc, taiata julien
  • Frunze de busuioc proaspat – 5-6 buc
  • Salam picant – 6 felii
  • Piper negru – dupa gust
  • Reteta sos de rosii pentru pizza (se poate tine sosul in frigider pana la 5 zile)
  • 400 g rosii decojite la conserva
  • 5 frunze de busuioc
  • 5 frunze de oregano
  • 30 ml ulei de masline
  • ½ lingurita sare
  • ¼ lingurita zahar

Mod de preparare

Taie carnatul picant felii oblice. Da pe razatoare mozzarella.

Maseaza ardeiul iute, scoate-i semintele si taie-l fasii;

Pregateste sosul: pune zaharul, busuiocul si oregano peste rosii. Adauga uleiul de masline; blendeaza totul; adauga 2 linguri de sos de rosii pe blat;

Rade mozzarella si pune-o deasupra; 

Taie ceapa rosie julien; adaug-o deasupra; adauga apoi rondelele de ardei iute;

Pune frunzele de busuioc; adauga apoi salamul picant si feliile de carnat picant; rasneste apoi piper deasupra;

Unge o tava de pizza cu 15 ml de ulei de masline si intinde-l uniform;  baga pizza in cuptorul incins in prealabil la 210 grade C, pentru 6 minute;


Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Cele mai apreciate rețete
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel
1
Aluaturi

Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel

Se face repede, usor si este foarte bun...

Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
2
Mancaruri cu legume

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Ciulama cu ciuperci
3
Mancaruri cu ciuperci

Ciulama cu ciuperci

Pentru ciulama de ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. In cazul folosirii...

Ciulama cu ciuperci
Ciulama de ciuperci si usturoi de post
4
Mancaruri de post

Ciulama de ciuperci si usturoi de post

Ciulama de ciuperci si usturoi este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Se curata ceapa si se spala apoi se toaca...

Ciulama de ciuperci si usturoi de post
Hribi cu usturoi
5
Mancaruri cu ciuperci

Hribi cu usturoi

Hribi cu usturoi este o ciulama de ciuperci delicioasa. 1 kg hribi curatati si bine spalati se taie fidelute, se pun la calit...

Hribi cu usturoi
Parteneri
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii