Iata o reteta clasica de pizza cu blat subtire, care pastreaza textura fina si usor crocanta a aluatului italienesc. E gata in 10 minute!
Da cascavalul pe razatoare.
Intinde ketchup-ul pe blatul de pizza.
Adauga cascavalul pe blat.
Rupe prosciutto si adauga-l pe toata suprafata blatului.
Introdu pizza in cuptorul incins in prealabil la 210 grade, si coace-o timp de 5 minute. Atat de simpla si de buna!
Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciReteta de toamna rapida si gustoasa, dar pentru ca e foarte usor de facut, la noi o face vesnic cele doua maini ajutoare ale...
Mini pizza in foietajDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii