Pizza prosciutto cu blat Alka Pizza Casei

Iata o reteta clasica de pizza cu blat subtire, care pastreaza textura fina si usor crocanta a aluatului italienesc. E gata in 10 minute!

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat Alka Pizza Casei Clasic – 1 bucata
  • Ketchup – 3 linguri
  • Cascaval – 80 g
  • Prosciutto – 100 g

Mod de preparare

Da cascavalul pe razatoare.


Intinde ketchup-ul pe blatul de pizza.


Adauga cascavalul pe blat.


Rupe prosciutto si adauga-l pe toata suprafata blatului.


Introdu pizza in cuptorul incins in prealabil la 210 grade, si coace-o timp de 5 minute. Atat de simpla si de buna!


Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci