Se face aluatul din faina o canita lapte ou, 2 linguri de ulei, drojdie, sare, putin zahar la care se adauga 3 linguri mari de branza uscata sarata si
Se face aluatul din faina o canita lapte ou, 2 linguri de ulei, drojdie, sare, putin zahar la care se adauga 3 linguri mari de branza uscata sarata si rasa. Se framanta bine dupa care se lasa la crescut 30min. In acest timp se toaca ceapa si se prajeste in uleiul conservei de ton pana ce devine cristalina se adauga un praf de curry apoi pasta de tomate aproximativ 5 linguri. Daca e prea seaca compozitzia se mai adauga apa dar nu prea multa. Se da astfel un clocot si se toarna tonul din conserva si un pahar de vin alb. Se mai da un clocot dupa care compozitia se pune pe aluatul intins si se lasa la cuptor 40 min.
Cald cu zeama de lamaie si vin alb.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii