O reteta clasica de pizza cu blat subtire, care pastreaza textura fina si usor crocanta a aluatului italienesc.
Pune ketchup pe blatul de pizza;
Rade cascavalul si pune-l deasupra;
Taie ardeii grasi cuburi;
taie ciupercile rondele subtiri;
taie ceapa inele;
Adauga cele 2 culori de ardei gras;
pune apoi rondelele de masline;
Unge o tava de cuptor cu putin ulei de masline si adauga pizza in tava;
Introdu-o in cuptorul incins in preaabil la 210 grade si las-o acolo 6 min;
Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii