O reteta clasica de pizza cu blat subtire, care pastreaza textura fina si usor crocanta a aluatului italienesc.
Pune ketchup pe blatul de pizza;
Rade cascavalul si pune-l deasupra;
Taie ardeii grasi cuburi;
taie ciupercile rondele subtiri;
taie ceapa inele;
Adauga cele 2 culori de ardei gras;
pune apoi rondelele de masline;
Unge o tava de cuptor cu putin ulei de masline si adauga pizza in tava;
Introdu-o in cuptorul incins in preaabil la 210 grade si las-o acolo 6 min;
Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii