O reteta clasica de pizza cu blat subtire, care pastreaza textura fina si usor crocanta a aluatului italienesc.
Pune ketchup pe blatul de pizza;
Rade cascavalul si pune-l deasupra;
Taie ardeii grasi cuburi;
taie ciupercile rondele subtiri;
taie ceapa inele;
Adauga cele 2 culori de ardei gras;
pune apoi rondelele de masline;
Unge o tava de cuptor cu putin ulei de masline si adauga pizza in tava;
Introdu-o in cuptorul incins in preaabil la 210 grade si las-o acolo 6 min;
Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm vazut reteta asta la Gaby si m-a bantuit toata noaptea, asa ca azi am prestat-o, mai ales ca aveam toate ingredientele la...
Desert prajitura taraneasca cu mere
Comentarii