Laptele se incalzeste si se dizolva drojdia in el. Se lasa 5 min apoi se amesteca cu faina, sare, untul. Se lasa 30 min la dospit. Brocoli se desfac b
Laptele se incalzeste si se dizolva drojdia in el. Se lasa 5 min apoi se amesteca cu faina, sare, untul. Se lasa 30 min la dospit. Brocoli se desfac bucatele si se oparesc in apa sarata apoi se lasa la scurs. Ciupercile se taie felii subtiri si porumbul se scurge. Aluatul se pune in tava unsa cu grasime se acopera cu rosiile pasate, legumele, ciupercile, brinza, sare, piper, oregano. Se lasa sa stea pizza 15-20 min la cald apoi se coace 35 min.
Se serveste fierbinte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii