Faina se amesteca impreuna cu drojdia divolvata in putin lapte, oul si sarea. Se lasa la crescut, iar intre timp se curata, spala si se taie felii sub
Faina se amesteca impreuna cu drojdia divolvata in putin lapte, oul si sarea. Se lasa la crescut, iar intre timp se curata, spala si se taie felii subtiri ciupercile. Se pun apoi la inabusit in putin unt si se sareaza si pipereaza. Separat, se oparesc rosiile, se curata si se taie bucati. Se pun la calit intr-o tigaie cu unt si se lasa 5-6 minute.
Se pune aluatul de pizza intr-o forma rotunda si se umple cu ciupercile calite, peste care se pun rosiile iar deasupra se presara cu cascaval ras. Se introduce tava in cuptorul incins si se lasa la rumenit.
Pizza se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Saratele
Chiftele
Placinta de dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii